Declaració de la renda 2014 HACIENDAFACIL.com
LA TEVA GESTORIA ONLINE DE CONFIANÇA

CastellanoCatalà

93 816 51 27

Pack declaració renda senzilla 2014 Pack declaració renda ordinària 2014 Pack declaració renda 2014 ordinària plus

Comença el compte enrere ... Ja queda menys per l'últim dia per presentar la Declaració de la Renda de l'activitat.  Així que si encara no ho has fet, afanya't!

 

Pots demanar l'esborrany ara mateix a través del web de l'Agència Tributària i confirmar-lo. Però és important revisar-lo bé abans de res. Ja que aquest pot contenir errors que, si es detecten un cop entregat, poden sancionar-te per ells.

 

I això no és tot! Confirmar l'esborrany, sense informar bé, també pot conllevarte pèrdues fiscals. Abans de fer-ho, consulta la llista de errors més comuns que hem preparat. A veure si t'ajuda...

 

Declaración Renta IRPF

 

UN CONSELL: per molta pressa que tinguis, amb l'Agència Tributària, no serveix el "confirmo l'esborrany i me n'oblido. S'ha d'anar amb molt de compte.

 Però… realment existeix l'opció de "ME N'OBLIDO". T'agradaria saber com es fa?¡SÍ! Des de Hacienda Fácil, t'oferim una alternativa millor a l'esborrany: calculem la teva Declaració de la Renda per a que aconsegueixis el màxim i, a més, la presentem per tu.

 

Ara sí que pots oblidar-te completament d'ella!

Contracta algun dels nostres packs per la declaració de la renda online o posa't en contacte amb nosaltres a través del telèfon 93 816 51 27 o enviant un correu electrònic a consultas@haciendafacil.com

 

Com cada any la agència tributària (aeat) obrirà el seu plaç per poder presentar la declaració de la renda 2014, declaració de la renda per particulars, autònoms o societats. A HACIENDA FÁCIL oferim 3 packs de serveis diferents, per complir amb la agència tributària, adaptats a les necessitats dels nostres clients , per a la confecció i presentació de la DECLARACIÓ DE LA RENDA 2014.

CAMPANYA DECLARACIÓ DE LA RENDA 2014                      IRPF 2014

PACK DECLARACIÓ RENDA 2014 SENZILLA

És un paquet de serveis relacionats amb la declaració de la renda dirigit als clients que durant l'any han realitzat la seva activitat de
treball per compte d'altri, tenen un préstec en el seu habitatge habitual, sense complicació alguna.

PACK DECLARACIÓ RENDA 2014 ORDINÀRIA

És un paquet de serveis relacionats amb la declaració de la renda dirigit als clients que durant l'any han estat autònoms. 

PACK DECLARACIÓ RENDA 2014 ORDINÀRIA PLUS

És un paquet de serveis relacionats amb la declaració de la renda dirigit als clients que durant l'any han realitzat transmissions
d'immobles ,reinversions d'habitatge habitual, o bé guanys o pèrdues en operacions amb valors
( accions , etc)

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials nº de col·legiat en el Col·legi d'Economistes de Catalunya: 11844
Societat Col·legiada nº: SP0394