Declaració de la renda 2014 HACIENDAFACIL.com
LA TEVA GESTORIA ONLINE DE CONFIANÇA

CastellanoCatalà

93 816 51 27

Pack declaració renda senzilla 2014 Pack declaració renda ordinària 2014 Pack declaració renda 2014 ordinària plus

Com cada any, l'Agència Tributària (AEAT) obrirà el plaç per poder presentar la declaració de la renda 2014, declaració de la renda per a particulars, autònoms o societats.


A HACIENDA FÁCIL oferim tres packs de serveix diferents per complir amb l'agència tributària, adaptant-nos a les necessitats dels nostres clients per a la confecció i presentació de la declaració de la renda 2014.


T'ajudem a tramitar la devolució de la renda 2014 per part de l'Agència Tributària de forma online, amb uns preus imbatibles, donant-te la possibilitat de gestionar-ho tot des de casa. Tant sols amb el teu AEAT esborrany 2014 et facilitem la gestió de la teva renda i IRPF per a que et surti de la millor manera possible i no perdis ni un cèntim sempre dins la legalitat.

Com cada any la agència tributària (aeat) obrirà el seu plaç per poder presentar la declaració de la renda 2014, declaració de la renda per particulars, autònoms o societats. A HACIENDA FÁCIL oferim 3 packs de serveis diferents, per complir amb la agència tributària, adaptats a les necessitats dels nostres clients , per a la confecció i presentació de la DECLARACIÓ DE LA RENDA 2014.

CAMPANYA DECLARACIÓ DE LA RENDA 2014                      IRPF 2014

PACK DECLARACIÓ RENDA 2014 SENZILLA

És un paquet de serveis relacionats amb la declaració de la renda dirigit als clients que durant l'any han realitzat la seva activitat de
treball per compte d'altri, tenen un préstec en el seu habitatge habitual, sense complicació alguna.

PACK DECLARACIÓ RENDA 2014 ORDINÀRIA

És un paquet de serveis relacionats amb la declaració de la renda dirigit als clients que durant l'any han estat autònoms. 

PACK DECLARACIÓ RENDA 2014 ORDINÀRIA PLUS

És un paquet de serveis relacionats amb la declaració de la renda dirigit als clients que durant l'any han realitzat transmissions
d'immobles ,reinversions d'habitatge habitual, o bé guanys o pèrdues en operacions amb valors
( accions , etc)

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials nº de col·legiat en el Col·legi d'Economistes de Catalunya: 11844
Societat Col·legiada nº: SP0394